newlogo1bc1200

Sásné Tóth Emese vagyok, családommal Békés megyében – a KettősKörös jobb partja mellett elhelyezkedő – Doboz nagyközségben élünk.
Magamról annyit, hogy boldog vagyok, amiért egy csodás örökséget kaptam: a berni pásztorkutya szeretetét. Kiskoromtól kezdődően állatok közelségében nevelkedtem, mivel dédszüleim főállásban, nagyszüleim munka mellett állattenyésztéssel is foglalkoztak. Meghatározó számomra a családi kötelék, hiszen a berni pásztorkutya tenyésztését is több generáció részvételével, családi összefogásban végezzük, melyben a dédnagymamától a gyermekeimig mindenki részt vesz.
A berni pásztorkutyával is a család jóvoltából ismerkedhettem meg, hiszen 2002- ben került családunkba az első kölyök, aki fenekestül felforgatta életünket és elkötelezetté tett e csodálatos fajta mellett. 2004-ben vásároltunk mellé egy társat és rájuk alapoztuk kennelünk elődjét Kettős-Körösmenti Kennel néven. Jelenleg 8 kutyával élünk együtt három háztartásban, egymás mellett közel 3000 m2 szabad területtel, kutyáink nagy örömére.

A tenyésztésben legfontosabbnak tartjuk, hogy kennelünkből magabiztos, mentálisan kiegyensúlyozott, alkalmazkodó, békés, egészséges kölykök kerüljenek ki, a fajtastandardban rögzített eredeti külső tulajdonságokkal együtt.

A kiállítások lenyűgöző világa – a maga előnyeivel és hátrányaival együtt – nagy hatással volt ránk, így ha időnk engedi szívesen járunk kiállításokra gyerekeinkkel, hiszen a verseny mellett remek játék és szórakozási lehetőség. Mindezek mellett  egy valós közösségi tér, amely kiváló hely barátságok kialakításához és ápolásához.

gabi

Szatmári Gabriella

Founder - Owner

emese

Sásné Tóth Emese

Founder - Owner

ibolya

Tóthné Szatmári Ibolya

Founder - Owner